3 dideliu buviu virtu su lupenomis;
2 silkes file;
1 paprika;
1 didelis obuolys;
vid.d. svoguno galvutes;
sviesto 3 kubeliu nedideliu,
2 saukstai grietines;
1 saukstas majonezo;
vegetos ziupsnelis,
druskos, pipiru ir petrazoliu.
Bulves idarui supjaustome silke, obuoli, paprika ir svoguna kubeliais. Dedame petrazoliu lapeliu, apibarstome druska, pipirais ir ismaisome viska su grietine bei majonezu. Sia mase uzpildome bulviu viduriukus ir sauname i orkaite, ikaitinta 220 laipsniu, kokiai 15 minuciu. Turi bulviu krastukai siek tiek apskrusti.Pagal skoni galite ir maziau spirginti bulveles orkaiteje.
Taigi, skonis lengvas, superinis ir neatsibostantis (nebent nemegstate silkes).
SKANAUS
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą